Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

NJOFTIM - Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentët që në datën 30 Shtator 2017, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze

Krijuar: 15 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 2707

Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentët, që në datën 30 Shtator 2017 , zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze TOEIC L&R
ETS dhe MAS kanë një marrëveshje bashkëpunimi, sipas së cilës Godina Liria, në Q. Studenti është Authorized Test Center.

 Aplikimi bëhet online në: http://registration.sta-edu.com/ 

Për më shumë informacion vizitoni: Testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion