NJOFTIM - Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentët që në datën 30 Shtator 2017, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze

Shtyp
Krijuar: 15 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 4461

Universiteti Politeknik i Tiranës, njofton të gjithë studentët, që në datën 30 Shtator 2017 , zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze TOEIC L&R
ETS dhe MAS kanë një marrëveshje bashkëpunimi, sipas së cilës Godina Liria, në Q. Studenti është Authorized Test Center.

 Aplikimi bëhet online në: http://registration.sta-edu.com/ 

Për më shumë informacion vizitoni: Testi ndërkombëtar i gjuhës Angleze