Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 114 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim: 25-28 Gusht 2017 do të zhvillohet në Ohër  "Kongresi Ndërkombëtar në Shkencën e Materialeve dhe Polimerëve"

Krijuar: 28 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 2581

25-28 Gusht 2017 do të zhvillohet në Ohër  "Kongresi Ndërkombëtar në Shkencën e Materialeve dhe Polimerëve", organizuar nga Shoqata e Kimistëve të Turqisë,  Universiteti Canakkale Onsekiz Mart ( Turqi), Univesiteti i Prishtinës, Universiteti Politeknik i Tiranës, Universiteti "Nënë Tereza" i Shkupit, Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Tuzlës ( Bosnje Hercegovinë).

Për më shumë informacion vizitoni lidhjen e faqes së Kongresit:
ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion