Njoftim: 25-28 Gusht 2017 do të zhvillohet në Ohër  "Kongresi Ndërkombëtar në Shkencën e Materialeve dhe Polimerëve"

Shtyp
Krijuar: 28 Qershor 2017 Data pubblicazione Vizita: 4371

25-28 Gusht 2017 do të zhvillohet në Ohër  "Kongresi Ndërkombëtar në Shkencën e Materialeve dhe Polimerëve", organizuar nga Shoqata e Kimistëve të Turqisë,  Universiteti Canakkale Onsekiz Mart ( Turqi), Univesiteti i Prishtinës, Universiteti Politeknik i Tiranës, Universiteti "Nënë Tereza" i Shkupit, Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Tuzlës ( Bosnje Hercegovinë).

Për më shumë informacion vizitoni lidhjen e faqes së Kongresit:
ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers.