Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 115 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2017 - 2018 Raundi 1, sipas Fakulteteve perkatese

Krijuar: 28 Gusht 2017 Data pubblicazione Vizita: 5593

Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2017 - 2018 Raundi 1, sipas Fakulteteve përkatëse: 

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI)

FTI-85-ELN-R1_2017-2018

FTI-86-INF-R1_2017-2018

FTI-87-TLK-R1_2017-2018

FTI Troje 1 2017  

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit (FIN)

FIN-66-Nd -R1_2017-2018

FIN-67-Hi-R1_2017-2018

FIN-68-Mj-R1_2017-2018

FIN-69-Gjeo-R1_2017-2018

FIN Troje 1 2017

Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave (FGJM)

FGJM-81-ShT-R1_2017-2018

FGJM-82-GjB-R1_2017-2018

FGJM-83-GjI-R1_2017-2018

FGJM-84-Mj-R1_2017-2018

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE)

FIE-72-Ener-R1_2017-2018

FIE-73-R1 lista paraprake 2017-2018  

FIE-74-R1 lista paraprake 2017-2018

Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike  (FIM)

FIM-77-Mek-R1_2017-2018

FIM-78-Tekst-R1_2017-2018

FIM-79-Mat-R1_2017-2018

FIM-80-Eko-R1_2017-2018

Fakulteti i Inxhinierise Matematike & Inxhinierise Fizike (FIM&IF)

FIMIF-76-MAT-R1_2017-2018

FIMIF-75-FIZ-R1_2017-2018

FIM Troje 1 2017

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës (FAU)

FAU-71-ARK-R1_2017-2018

FAU-71-INTER-R1_2017-2018

FAU-71-URB-R1_2017-2018

FAU Troje 1 2017 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion