Udhëzimet dhe një guidë udhëzimesh për aplikimet dhe regjistrime në vitin akademik 2017 - 2018

Shtyp
Krijuar: 25 Shtator 2017 Data pubblicazione Vizita: 3793

Aplikimet dhe regjistrimet në ciklin e parë të studimit dhe në programet e integruara të ciklit të dytë:

Udhëzimi Nr. 15 datë 19/05/2017

Aplikimet dhe regjistrimet në transferime, programe të dyta studimi, aplikimet nga trojet shqiptare jashtë kufijve, nënshtetas jo shqiptarë e shtresa të tjera shoqërore në ciklin e parë e të integruar të studimeve dhe pranimet në ciklin e dytë të studimeve:

Udhëzimi Nr. 18 datë 16/08/2017