“Panairi Virtual i Punës” - organizuar nga DIHA - Shoqata Gjermane e Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri , 28 shtator 2017

Shtyp
Krijuar: 26 Shtator 2017 Data pubblicazione Vizita: 3439

Panairi virtual #trainedingermany është  një mundësi  për t’u informuar  rreth mundësive për punësim në kompani gjermane, lokale apo ndërkombëtare në Shqipëri dhe Kosovë. Mund të bëheni pjesë e këtij panairi duke vizituar faqen online, kudo që ndodheni. Pjesëmarrja është pa pagesë në datë  28 shtator 2017 .
Për t´u regjistruar vizitoni https://www.alumniportal-deutschland.org/index.php?id=1654
Në këtë takim virtual do të jenë pjesëmarrëse rreth 30 kompani që operojnë në tregun Shqiptar dhe atë Kosovar.
https://www.alumniportal-deutschland.org/landingpages/alko/#c23091