Njoftim: UPT, përfaqësuar nga FIN dhe FGJM është pjesë e projekteve GEOWEB dhe BESTSDI të programit Erasmus+

Shtyp
Krijuar: 03 Tetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 6299

Në kuadër të programit Erasmus +, Universiteti Politeknik i Tiranës, përfaqësuar nga Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Fakulteti i Gjeologjisë dhe Minierave është pjesë e projekteve të mëposhtme:

  1. Prezantimi i projektit Erasmus+, GEOWEB 
  2. Prezantimi i projektit Erasmus+, BESTSDI