Projekte

1st International Conference: “Engineering and Entrepreneurship”, Tirana, Albania, 17-18 November 2017.
Dear Colleagues and Partners,
We are pleased to invite you to the 1st International Conference “Engineering and Entrepreneurship” 2017, organized by Mechanical Engineering Faculty, Polytechnic University of Tirana (PUT), which will be held in Albania, on 17-18 November, 2017.

For more information: 1st International Conference PUT, ICEE 2017

ICEE Paper Template

 

Në Linjë

Kemi 99 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim: Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Hapësira Campus France organizojnë ditën e premte, datë 27.10.2017 në mjediset e Fakultetit të Eknomisë të Universitetit të Tiranës sallonin “Studime në Francë”.

Krijuar: 23 Tetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 790
Ambasada e Francës në Shqipëri dhe Hapësira Campus France organizojnë ditën e premte, datë 27.10.2017 në mjediset e Fakultetit të Eknomisë të Universitetit të Tiranës sallonin “Studime në Francë”. Shumë Universitete dhe Shkolla të mëdha franceze do të jenë të përfaqësuara.
Paraditja do t`u kushtohet takimeve profesionale për t`ju lejuar universitarëve shqiptarë që të studiojnë me homlogët e tyre francezë perspektiva të reja bashkëpunimi. Pasditja do t`i kushtohet pritjes së publikut, dhe veçanërisht gjimnazistëve e familjarëve të tyre dhe studentëve, në mënyrë që ata të marrin informacione mbi mundësitë e modalitetet për të studiuar në Francë. Franca kultivon një traditë për pritjen e studentëve të huaj; aktualisht 717 studentë shqiptarë janë të regjistruar në Instucionet Franceze të arsimit të lartë.
Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni linkun: Studime në Francë
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion