Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Per hapjen e kursit te formimit te vazhduar "Vleresimi i linjave teknologjike,makinerive dhe pajisjeve.

Krijuar: 07 Nentor 2017 Data pubblicazione Vizita: 838

Njoftim- Per hapjen e kursit te formimit te vazhduar "Vleresimi i linjave teknologjike,makinerive dhe pajisjeve.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion