Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FIM - Njoftim për hapjen e kursit të formimit të vazhduar "Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve".

Krijuar: 01 Dhjetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 1137

Për më shumë informacion, vizitoni linkun e mëposhtëm:

"Vlerësimi i linjave teknologjike, makinerive dhe pajisjeve"

Bashkëngjitur do të gjeni faturën dhe formularin e aplikimit:

Faturë për arkëtim kursi

Formulari i aplikimit për kursin

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion