Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FAU- IFAU Tirana 2017 – 1-st International Forum on Architecture and Urbanism

Krijuar: 07 Dhjetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 1031

Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni linkun:

IFAU Tirana 2017 – 1st International Forum on Architecture and Urbanism 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion