Njoftim- Qendra e Personel Rekrutimit, ka filluar regjistrimin e kandidatëve për të ndjekur kursin “Kursin fillestar i oficerit të Forcës Ajrore”

Shtyp
Krijuar: 21 Dhjetor 2017 Data pubblicazione Vizita: 1553

Qendra e Personel Rekrutimit, ka filluar regjistrimin e kandidatëve për të ndjekur kursin “Kursin fillestar i oficerit të Forcës Ajrore”, i cili do të zhvillohet në periudhën 01 janar 2019-19 korrik 2019 në Akademinë Ushtarake Mbretërore të Forcës Ajrore Kranwell dhe “Kursi bazë i oficerit të ri”, i cili do të zhvillohet në periudhën 03 shtator 2018 – 13 dhjetor 2019 në Limpston, në Britaninë e Madhe, për 3 (tre) të drejta studimi.

Per me shum informacion vizitoni linkun: “Kursi fillestar i oficerit të Forcës Ajrore”