Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim-Ambasada Britanike në Tiranë ka publikuar një thirrje për propozime për një fushatë për të sfiduar dhunën kundër grave

Krijuar: 24 Janar 2018 Data pubblicazione Vizita: 610

Ambasada Britanike në Tiranë ka publikuar një thirrje për propozime për një fushatë për të sfiduar dhunën kundër grave.

Thirja ne attach Rinia sfidon dhunën kundër grave dhe vajzave

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion