Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim- Master nderkombetar ne planifikimin e projekteve evropiane dhe menaxhimin,edicioni i 7-te

Krijuar: 08 Shkurt 2018 Data pubblicazione Vizita: 600
Masteri ndërkombëtar zgjat 5 muaj (800 orë). Pjesa e orëve që bëhen në klasë do të zhvillohen në Firence, Itali.
Stafi i lektorëve përbëhet nga ekspertë ndërkombëtar me eksperiencë 15-25 vjeçare  në  planifikimin e projekteve evropiane, menaxhimin dhe vlerësimin.
Masteri organizon për të gjithë pjesëmarrësit  intership tre mujor jashtë shtetit për të punuar si Asistent Menaxher i Projekteve Evropjane në organizata me eksperiencë të gjatë në menaxhimin e projekteve evropjane.
Për më shume informacion klikoni: http://europlan.pixel-online.org/MST_intro.php
Ose na kontaktoni në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
 
                                                   
                                                             
                                     
 
 
                            
                                                           
 
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion