Njoftim- ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers

Shtyp
Krijuar: 27 Mars 2018 Data pubblicazione Vizita: 1488
 Universiteti Politeknik i Tiranës është bashkëorganizator në Kongresin e dytë Nderkombëtar të Materialeve dhe Polimereve, që do të zhvillohet në Shqipëri në datat 9-12 Nëntor 2018.
Informacione mbi Kongresin mund të gjeni në: ISCMP - The International Joint Science Congress of Materials and Polymers