“PANAIRI I PUNËS” - 5 Qershor 2018

Shtyp
Krijuar: 11 Qershor 2018 Data pubblicazione Vizita: 1266

Universiteti Politeknik i Tiranës organizoi për herë të parë PANAIRIN E PUNËS, urë lidhëse midis Tregut të Punës dhe Studentëve.Panairi u zhvillua ditën e Martë datë 5 Qershor 2018 ora 10.00 në ambientet e Korpusit Qendror të UPT. Pjesë e aktivitetit ishte edhe takimi që kompania Vodafone organizoi  në formën e një prezantimi në sallën Silvano Pedrollo në orën 11.00.Studentët patën mundësi të aplikojnë pranë kompanive më në zë të fushave inxhinierike,  pjesëmarrëse në aktivitet, duke zhvilluar marredhënie konkrete për mundësi të zhvillimit të praktikave profesionale dhe për mundësi punësimi.  

https://www.rtsh.al/lajme/universiteti-politeknik-panair-pune-per-studentet/