Njoftim- Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh dhe Stafi të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + për vitin 2019 në Universitetin AGH UST në Poloni

Shtyp
Krijuar: 19 Dhjetor 2018 Data pubblicazione Vizita: 1069

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 biletarale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin AGH UST në Poloni.

Thirrje per aplikim UPT- AGH.docx