THIRRJE PER ARTIKUJ – Simpoziumi i Parë Mesdhetar për Sipërmarrjen; 4-5 Nëntor 2019, Algjeri.

Shtyp
Krijuar: 24 Prill 2019 Data pubblicazione Vizita: 421

Ftohen të gjithë autorët dhe kërkuesit që të dorëzojnë artikuj për Simpoziumin e Parë Mesdhetar për Sipërmarrjen - Sinergjia e teknologjisë së re. 

Tema për artikuj: Risetë sociale dhe teknologjia sociale

Përfshihen edhe sektorët e veçantë: Risitë sociale si një vektor i ndryshimit social dhe institucional - Impakti i teknologjisë së re në mirëqenien shoqërore 4-5 Nëntor 2019 në Algjeri.

Data të rëndësishme:

Dorëzimi i plotë i teksteve: 28 Qershor 2019

Propozimi i seancës së veçantë: 31 Maj 2019

Njoftimi i pranimit: 26 Korrik 2019 

Dorëzimi përfundimtar i artikujve: 27 Shtator 2019

Më shumë informacion gjeni edhe në linkun https://www.msents.org/call-for-papers.

Të interesuarit të kontaktojnë në adresën e e-mailit: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.