NJOFTIM – Riga Technical University dhe University of Trieste ftojnë studentët ti bashkohen shkollës verore “Nonlinear Life” në Itali.

Shtyp
Krijuar: 24 Prill 2019 Data pubblicazione Vizita: 574

Njoftim– Riga Technical University dhe University of Trieste ftojnë studentët ti bashkohen shkollës verore “Nonlinear Life” në Itali.