NJOFTIM – Aplikime në pozicione vakante; kompania VIBTIS.

Shtyp
Krijuar: 24 Prill 2019 Data pubblicazione Vizita: 510

Në kuadër të bashkëpunimit mes Universitetit Politeknik të Tiranës dhe kompanisë VIBTIS ju njoftojmë se janë hapur vende të lira pune si vijon:
1. Inxhinier Ndërtimi
2. Arkitekt
3. Inxhinier Mekanik
Bazuar informacionit përkatës për secilin pozicion aplikoni në: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.