Njoftim – Hapet thirrja e II-të për punësimin e ekselentëve në administratë

Shtyp
Krijuar: 17 Shtator 2019 Data pubblicazione Vizita: 544

Departamenti i Administratës Publike fton të gjithë studentët e ekselencës të aplikojnë në thirjen e II-të për punësim në administratë.
Më shumë informacion rreth vendeve që ofrohen do të gjeni në këto linke: https://www.facebook.com/DepartamentiAdministratesPublikeDAP/videos/2451969498391333/(video) si dhe 

http://dap.gov.al/vende-vakante/ekselenca

Afati për të aplikuar është deri më datë 20 shtator.