Njoftim – Prezantimi i mundësive të mobilitetit pranë Universitetit Politeknik të Torinos

Shtyp
Krijuar: 30 Shtator 2019 Data pubblicazione Vizita: 654

Në kuadër të Erasmus + midis Universitetit Politeknik të Torinos dhe Universitetit Politeknik të Tiranës ekziston mundësia e shkëmbimit të studentëve dhe stafit akademik.

Për të njohur më shumë se çfarë ofron Universiteti Politeknik i Torinos lutemi referojuni linkut të mëposhtëm:

https://m.youtube.com/watch?v=N-M5e0Gd67Q&feature=share