NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Oradea, në Rumani

Shtyp
Krijuar: 23 Tetor 2019 Data pubblicazione Vizita: 1111

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime, për bursa për mobilitete, për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës në Universitetin Oradea, në Rumani.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 8 Nëntor 2019.