Njoftim – Thirrje për trajnim në programim në Java

Shtyp
Krijuar: 06 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 444

Njoftim – Thirrje për trajnim në programim në Java

Njoftojmë të gjithë të interesuarit për trajnimin në programim në Java.
Për te dytin vit radhazi, Bootcamp On Java, bashkëpunon me katër kompani dinamike dhe influencuese në tregun e teknologjisë së Informacionit : Smartwork, Deloitte Albania and Kosovo, Armundia Factory dhe Forward.
Trajnimi, i cili do të zhvillohet nga 3 ekspertë të fushës, pjesë të kompanive organizatore, do të nisë në 25 nëntor 2019 është #freeofcharge dhe zgjat rreth 9 javë.
Pjesëmarrësit që do të spikatin më shume në Bootcamp, do të arrijnë në fazën përfundimtare të rekrutimit në një nga kompanitë e lartpërmendura.
 
Deadline i aplikimeve 20.11.219
 
Te interesuarit mund të mësojnë më shumë dhe të aplikojnë duke klikuar tek ky link:
http://bootcamp.smartworknet.eu/bootcamp/