Njoftim – Shpallet njoftimi për seancën informative për programin Global Ugrad

Shtyp
Krijuar: 20 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 587

Seanca informative për programin Global UGrad organizohet Ditën e mërkurë, datë 20 nëntor në orën 16:30-17:30 tek American Corner, pranë Bibliotekës Kombëtare në Tiranë.Në këtë seancë mund të marrin pjesë të gjithë studentët e interesuar, të cilët ndjekin vitin e parë dhe të dytë të studimeve.