Kriteret e pranimit dhe programet e studimit në UPT, për vitin akademik 2020 – 2021

Shtyp
Krijuar: 20 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 2070

Kriteret e pranimit dhe programet e studimit në UPT, për vitin akademik 2020 – 2021