Urdher per pezullimin e procesit mesimor ne Universitetin Politeknik te Tiranes ne datat 26-27 nentor 2019 dhe zevendesimin e tyre ne ditet ne vazhdim

Shtyp
Krijuar: 26 Nentor 2019 Data pubblicazione Vizita: 1082

Urdher per pezullimin e procesit mesimor ne Universitetin Politeknik te Tiranes ne datat 26-27 nentor 2019 dhe zevendesimin e tyre ne ditet ne vazhdim