Drejtoria e Kërkimit Shkencor dhe projekteve

Shtyp
Krijuar: 20 Maj 2011 Ndryshimi i fundit: 20 Tetor 2020 Vizita: 22080

Drejtor: Prof. Eleni Gjani Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Sektorët:

1.Sektori i promovimit akademik dhe shkencor (Titujt dhe gradat)

2.Sektori i botimeve shkencore

3.Sektori i projekteve shkencore dhe profesionale

 

Buletini i Shkencave Teknike - Informacion per autoret