Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Diplomat - Doktorurë (PhD)

Krijuar: 28 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 09 Nentor 2016 Vizita: 93023

Universiteti Politeknik ofron programe studimi të ciklit të tretë në fushat inxhinierike dhe pas përfundimit të tyre lëshon këto diploma DOKTORATE:


I. Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit

Doktoraturë në:

  • Inxhinieri Ndërtimi
  • Inxhinieri Gjeodezi

II. Fakulteti i Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës

Doktoraturë në:

Arkitekturë – Urbanistikë

III. Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit

Doktoraturë në:

  • Grada Doktor i shkencave në Inxhinieri Informatike
  • Grada Doktor i shkencave në Telekomunikacion dhe Inxhinieri Informacioni

IV. Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike

Doktoraturë në:

 Inxhinieri Mekanike

V. Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave

Doktoraturë në:

Gjeoshkencat, Burimet dhe Mjedisi

VI. Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike

Doktoraturë në:

  • Elektroenergjitikë
  • Automatizim Industri
  • Elektroteknikë

VII. Fakulteti i Inxhinierise Matematike & Inxhinierise Fizike

Doktoraturë në:

  • Inxhinieri Matematike, me Drejtimin Analizë Sistemesh
  • Inxhinieri Fizike, me Drejtimin në Mjekësi
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion