Erasmus+

Shtyp
Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 09 Qershor 2017 Ndryshimi i fundit: 05 Tetor 2020 Data pubblicazione
Super User Vizita: 18256

Erasmus+ 

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Riga Technical University, në Letoni

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës në Riga Technical University, në Letoni. Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 10 nëntor 2020.

 

NJOFTIM MBI MUNDESINE E APLIKIMIT PER GRANT SHKEMBIM STAFI NE KUADER TE PROJEKTIT ERASMUS+

Key Action 1

– Mobility for learners and staff –

Higher Education Student and Staff Mobility

NJOFTIM -  Hapet Thirrja për Mobilitete Stafi të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin IUAV, në Venezia, Itali

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës në Universitetin IUAV, në Venezia, Itali.
Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.
Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 20 Shkurt 2020.

Inter-institutional agreement 2019-202 between POLYTECHNIC UNIVERSITY OF TIRANA AND UNIVERSITY OF WEST ATTICA (UNIWA)

Në kuadër të projektit ERASMUS + në bashkëpunim me Universitetin e WEST ATTICA (UNIWA) në Greqi, mirepresim aplikime nga stafi i Universiteti Politeknik të Tiranës (UPT) për 2 grante (1 për mësimdhënie dhe 1 për trajnim) në WEST ATTICA (UNIWA) në Greqi, per nje periudhe 1 javore (5+2).
Të interesuarit mund të drejtohen pranë Departamentit të Tekstilit dhe Modës për dokumentat dhe formularin e aplikimit (ose kontaktoni nëpërmjet emailit me Prof. Asoc. Dr Ilda Kazani, email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.).

Afati i fundit per aplikim eshte 5 Shkurt 2020.
 

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete Stafi të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Fachhochschule Bielefeld, në Gjermani

Në kuadër të programit Erasmus + dhe marrëveshjes KA1 bilaterale, është hapur thirrja për aplikime për mobilitete për mësimdhënie për stafin e Universitetit Politeknik të Tiranës, Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, Departamentin e Tekstilit dhe Modës, në universitetin Fachhochschule Bielefeld, në Gjermani.

Informacionin në lidhje me dokumentacionin dhe afatet kohore e gjeni këtu.

Të interesuarit mund të drejtohen pranë departamentit për formularët e aplikimit.

Afati i dorëzimit të dokumentacionit është 22 Janar 2020.

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në FACULTY OF INDUSTRIAL DESIGN AND BUSINESS MANAGEMENT WITHIN “GHEORGHE ASACHI” TECHNICAL UNIVERSITY OF IAȘI, ROMANIA.

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në AGH University of Science and Technology, në Poloni

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Riga Technical University, në Letoni

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në Nysa, në Poloni

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Gheorghe Asachi, në Rumani

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Oradea, në Rumani

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Politeknik të Barit, në Itali

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Anhalt, në Gjermani

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Universitetin Politeknik të Torinos, në Itali

NJOFTIM - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + në Institutin Politeknik të Viseut, në Portugali

NJOFTIM - UPT hap thirrjen për aplikim për trainim stafi në kuadër të programit ERASMUS+ me Riga Technical University

Njoftim- Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Student dhe Staf i UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + për vitin 2019 në Universitetin e Burimeve të Natyrës dhe Shkencave të Jetës (BOKU), në Austri.

Njoftim- Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh dhe Stafi të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + për vitin 2019 në Universitetin AGH UST në Poloni

NJOFTIM - UPT hap thirrjen për aplikim në kuadër të programit ERASMUS+ me Universitetin e Shkencave të Aplikuara të Pireut, Greqi 

NJOFTIM - UPT hap thirrjen për aplikim në kuadër të programit ERASMUS+ me Riga Technical University

Njoftim - UPT hap thirrjen per aplikim ne kuader te programit Erasmus+ me Riga Technical University(5 bursa bachelor dhe 4 bursa master)

Njoftim- Hapet thirrja per bursa per studentet e doktoratures dhe stafin e UPT-se,ne kuader te programit Erasmus +ne Universitetin e Barit,Itali

Njoftim: UPT, përfaqësuar nga FIN dhe FGJM është pjesë e projekteve GEOWEB dhe BESTSDI të programit Erasmus+

Njoftim: Hapet thirrja për aplikime për projektin Erasmus Mundus A2 SIGMA Agile

Njoftim - Hapet Thirrja për Mobilitete (Bursa) Studentësh dhe Stafi të UPT-së në kuadër të Marrëveshjes KA1 të Programit Erasmus + për vitin 2017 në Universitetin e Barit, Itali

Njoftim - Universiteti i Rigës hap thirrjen për aplikime në kuadër të programit Erasmus+

Njoftim - Hapet thirrja për mobilitete (Bursa) studentësh dhe stafi të UPT-së në kuadër të marrëveshjes KA1 të programit Erasmus + për vitin 2017 në Universitetin Politeknik të Katalunjes në Spanjë

 

“Talented Europe” -  Promovimi i talenteve të reja në Europë

Nëpërmjet programit të Erasmus+ “Talented Europe” promovohen mobilitetet e talenteve të reja në Europë. Po zhvillohet një rrjet studentësh, të  diplomuarish, kompanish dhe organizatash edukimi në një platformë online  gjithashtu dhe aplikacion telefoni me emrin “Talented Europe” i cili do të krijojë mundësi punësimi dhe intershipi.
Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm. Regjistrimi është falas.

https://www.talentedeurope.eu/