Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 16 Qershor 2016 Vizita: 26728

 FAKULTETI I INXHINIERISË  MATEMATIKE DHE  INXHINIERISË FIZIKE (FIMIF)

 www.fimif.edu.al

 Dekani: Prof.Asc. Ligor Nikolla

 Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 
Historik i shkurtër i FIMIF

 Eshtë një fakultet i ri i cili ofron një të ardhme të sigurtë. Formim bazë dhe të avancuar të shkencave inxhinierike si në shkencat kompjuterike, fotonike, elektronike, optike, automatizim dhe telekomunikacion. Programet e diplomave që lëshojnë departamentet përkatëse janë të njëjta me programet e Universitetit Politeknik të Milanos. Në përfundim të këtyre programeve të studimit lëshohet përkatësisht diplomë e nivelit të dytë, DND, në Inxhinieri matematike dhe Inxhinieri fizike.

Departamentet

 • Departamenti i Inxhinierisë Fizike
 • Departamenti i Kimisë
 • Departamenti i Inxhinierisë Matematike
 • Qendra e Gjuhëve të Huaja

Diplomat

BACHELOR

 • BACHELOR në Inxhinieri Fizike
 • BACHELOR në Inxhinieri Matematike

Master Profesional

 • Master Profesional në Inxhinieri Fizike
 • Master Profesional në Inxhinieri Matematike

MASTER SHKENCOR

 • MASTER SHKENCOR në Inxhinieri Fizike
 • MASTER SHKENCOR në Inxhinieri Matematike

PhD

 • PhD në Inxhinieri Matematike, me Drejtimin Anali
Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion