Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike

Shtyp
Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 17 Shtator 2020 Vizita: 47733

 FAKULTETI I INXHINIERISË  MATEMATIKE DHE  INXHINIERISË FIZIKE (FIMIF)

 Web:https://fimif.edu.al/

 Dekani: Prof.Dr Shkëlqim Kuka

 Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ; Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

 

 

 

                                      

Njoftim – Zhvillohet dita e informimit për platformën e punësimit online “GRADUA”

21.01.2020, ora 10.00 do të zhvillohet Info Day në sallën “Silvano Pedrollo”, pranë Rektoratit të Universitetit Politeknik të Tiranës, ku janë të ftuar të marrin pjesë studentë të Bachelor-it, viti i III-të dhe studentë të Master-it për të marrë më shumë informacion rreth benefiteve që përfitojnë nga regjistrimi në platformën e punësimit online “GRADUA”. https://gradua.almalaurea.it/

 

 

 Historik i shkurtër i FIMIF

 Eshtë një fakultet i ri i cili ofron një të ardhme të sigurtë. Formim bazë dhe të avancuar të shkencave inxhinierike si në shkencat kompjuterike, fotonike, elektronike, optike, automatizim dhe telekomunikacion. Programet e diplomave që lëshojnë departamentet përkatëse janë të njëjta me programet e Universitetit Politeknik të Milanos. Në përfundim të këtyre programeve të studimit lëshohet përkatësisht diplomë e nivelit të dytë, DND, në Inxhinieri matematike dhe Inxhinieri fizike.

Departamentet

Diplomat

BACHELOR

Master Profesional

MASTER SHKENCOR

PhD