Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 302 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike dhe Universitetit Politeknik të Tiranës

Krijuar: 23 Shkurt 2015 Ndryshimi i fundit: 19 Maj 2015 Data pubblicazione Vizita: 2824

 marreveshje

Universiteti Politeknik i Tiranës dhe Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) nënshkruan në datën 17.02.2015 një marrëveshje për bashkëpunim teknik dhe shkencor në fusha me interes të përbashkët.

Marrëveshja u firmos nga Rektori i Universitetit Politeknik të Tiranes, Akademik Jorgaq Kaҫani dhe Administratori i OSHEE, Z. Adrian Ҫela.

Kjo marrëveshje synon mundësi punësimi, ofrimin e faciliteteve për kryerjen e praktikave mësimore, laboratorëve, mikrotezave dhe disertacioneve nga ana e studentëve të Universitetit Politeknik të Tiranës në objektet e OSHEE. Gjithashtu ajo inkurajon projekte, ekspertiza, studime dhe kërkime të përbashkëta për sektorin energjitik nga të dy institucionet.

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion