Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Bordi i Administrimit

Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 01 Qershor 2017 Vizita: 19211

DETYRAT E BORDIT TË ADMINISTRIMIT

Bordi i Administrimit është organi më i lartë kolegjial administrativë, i cili garanton përmbushjen e misionit të institucionit të arsimit të lartë, mbarëvajtjen financiare dhe administrative te tij.

ANËTARËT E BORDIT TË ADMINISTRIMIT TË UPT

 

 

 

  Plarent Ndreca
Mirela Bimo
Gert Janaqi 
Albana Koçiu
Dr. Jonida Teta
Prof.Dr Arjan Beqiraj
Dr. Adrian Naço
Dr. Stela Jorgji
  Ministria e Arsimit dhe Sportit
Ministria e Arsimit dhe Sportit 
Ministria e Arsimit dhe Sportit 
Departamenti i Administrates Publike
Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike
Fakulteti i Gjeologjisë dhe i Minierave
Fakulteti i Inxhinierisë Matematike dhe Inxhinierisë Fizike
Sekretare

 

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion