Projekte
Avancimi i të Diplomuarve dhe zhvillimi i kapaciteteve universitare në Shqipëri/ GRADUA
                                                                    
 Projekti do të mbështesë universitetet shqiptare duke krijuar një model të përputhjes së kërkesës me ofertën, bazuar në databazën e të diplomuarve nëpërmjet: mbledhjes së të dhënave për performancën e diplomuar; lehtësimin e bashkëpunimit midis IAL-ve dhe biznesit; lehtësimi i vendosjes së të diplomuarve në tregun e punës. Informacioni aktual në Shqipëri në fakt është mjaft i shpërndarë për një monitorim të vazhdueshëm dhe efektiv mbi sistemin e trajnimit, tregun e punës dhe lidhjen midis tyre, dhe për të parashikuar kërkesat e aftësive të nevojave të tregut të punës. Projekti do të mbështesë kështu universitetet shqiptare duke krijuar një model të përputhjes së kërkesës së integruar të kërkesës bazuar në bazën e të dhënave të të diplomuarve (në modelin e zhvilluar në Itali) përmes:
i) grumbullimin dhe analizimin e të dhënave për performancën e diplomuar dhe universitetet, lëshimin e dokumentacionit të besueshëm, të vazhdueshëm dhe të azhurnuar për vlerësimin e sistemit të arsimit të lartë në mbështetje të procesit të reformës në vazhdim;
ii) lehtësimin e bashkëpunimit ndërmjet institucioneve të arsimit të lartë dhe botës së biznesit (shërbimet online të bazuara në TI janë zhvilluar dhe vënë në dispozicion të të diplomuarve, stafit dhe firmave universitare);
iii) lehtësimin e vendosjes së të diplomuarve në tregun e punës
Partneri kryesor: Universiteti Bujqësor i Tiranës (AUT-UBT)
Partnerët:
Universiteti i Tiranës (UT)
Universiteti i Arteve Tiranë (UART)
Universiteti Europian i Tiranës (UET)
Universiteti i Mjekësisë, Tiranë (UMT)
Universiteti Europian i Tiranës (UET)
Universiteti Polis (U_POLIS)
Universiteti Katolik “Zonja e Këshillit të Mirë” (UniKZKM)
Albanian University (AU)
Alma Mater Studiorum Università di Bologna (UNIBO)
Università degli Studi di Siena (UNISI)
University of Barcelona (UB)
University Institute of Lisbon (ISCTE-IUL)
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Tiranë (CCIT)
Consorzio Interuniversitario AlmaLaurea (AL)
Ministria e Arsimit, Rinisë dhe Sporteve (MARS)
Associated partners: United Nations Development Programme (UNDP
Person kontakti:
Dr. Alma Afezolli
 
       
 
 
 
Në Linjë

Kemi 125 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Studentët

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës-Regjistrime R.2 2018-2019

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 09 Tetor 2018 Ndryshimi i fundit: 17 Tetor 2018 Data pubblicazione
Super User Vizita: 1923

Fakulteti i Arkitekturës dhe Urbanistikës-Regjistrime R.2 2018-2019

FIM-Kandidatët fitues për transferim dhe program të dytë studimesh për vitin akademik 2018-2019

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 01 Tetor 2018 Ndryshimi i fundit: 17 Tetor 2018 Data pubblicazione
Super User Vizita: 2167

FIM-Kandidatet fitues per transferim dhe program te dyte studimesh per vitin akademik 2018-2019

Raundi 1 FIM,Trojet 2018-2019

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 10 Shtator 2018 Ndryshimi i fundit: 16 Tetor 2018 Data pubblicazione
Super User Vizita: 2081

Raundi 1 FIM,Trojet 2018-2019

Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2018 - 2019 Raundi 2, sipas fakulteteve përkatëse:

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 26 Shtator 2018 Ndryshimi i fundit: 18 Tetor 2018 Data pubblicazione
Super User Vizita: 4688

Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2018 - 2019 Raundi 2, sipas Fakulteteve përkatëse:

Fakulteti i Teknologjisë së Informacionit (FTI):

R.2-UPT-FTI-85-ELN_2018-2019-Renditur.xlsx

R.2-UPT-FTI-86-INF_2018-2019-Renditur.xlsx

R.2-UPT-FTI-87-TLK_2018-2019-Renditur.xlsx

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike (FIE):

Aplikim-R.2-UPT-FIE-72-AUTO-Renditur.xlsx

Aplikim-R.2-UPT-FIE-73-ENER-Renditur.xlsx

Aplikim-R.2-UPT-FIE-74-MEKA-Renditur.xlsx

Lexo më shumë per: Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2018 - 2019 Raundi 2, sipas fakulteteve...

Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2018 - 2019 Raundi 1, sipas fakulteteve përkatëse:

Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 28 Gusht 2018 Ndryshimi i fundit: 17 Tetor 2018 Data pubblicazione
Super User Vizita: 14086

Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2018 - 2019 Raundi 1, sipas Fakulteteve përkatëse:

Fakulteti  i Teknologjisë së Informacionit (FTI):

R.1-UPT-FTI-85-ELN_2018-2019-Renditur.xlsx

R.1-UPT-FTI-86-INF_2018-2019-Renditur.xlsx

R.1-UPT-FTI-87-TLK_2018-2019-Renditur.xlsx

Lexo më shumë per: Listat e renditura të aplikantëve në programet e studimit 2018 - 2019 Raundi 1, sipas fakulteteve...