NJOFTIME PER BURSA STUDIMI

Shtyp
Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 14 Maj 2015 Ndryshimi i fundit: 14 Maj 2015 Data pubblicazione
Super User Vizita: 17311

Bursa Studimi në Itali

 

Qeveria Italiane ofron bursa pasuniversitare për vitin akademik 2015-2016.

 

Kandidatet duhet të dorëzojnë dokumentet pranë Institutit të Kulturës Italiane brenda datës 27 Maj 2015.

Afati i fundit i aplikimit është data 31 Maj 2015.

 

Për një informacion më të detajuar për bursat italiane:

 

http://www.arsimi.gov.al/al/arsimi/universiteti/bursa-dhe-programe-studimi

 

http://www.arsimi.gov.al/al/program/bursa-dhe-programe-studimi

 

 Bursa Studimi në Emiratet e Bashkuara Arabe dhe Japoni

 

Ofrohen:

10 bursa për studime pasuniversitare pranë Institutit MASDAR në Emiratet e Bashkuara Arabe. Afati i fundit i aplikimit pranë Institutit MASDAR është data 31 maj 2015.

1 bursë master/ kërkimore në Japoni. Afati i fundit i aplikimit pranë Ambasadës Japoneze në Romë është data 12 qershor 2015.

 Për një informacion më të detajuar për bursat e mësipërme, mund t’u referoheni adresave të internetit të MAS:

 

http://www.arsimi.gov.al/al/program/bursa‐dhe‐programe‐studimi http://www.arsimi.gov.al/al/arsimi/universiteti/bursa‐dhe‐programe‐studimi http://www.arsimi.gov.al/files/userfiles/bashkepuniminderkombetar/Njoftim_bursat_EBA_2015.pdf