Projekte

Projekti KHE-STO

Programi: IPA ADRIATIC

Kohëzgjatja: 2013 - 2015

Website: http://khe-sto.info/

Përshkrimi teknik: KHE-STO (Know-How Enhancement for Sustanible Transportation Organization / Përmirësimi i Njohurive për një Organizim të Qëndrueshëm të Transportit) është për rritjen e njohurive mbi transport

 

Lista: Projekte Evropiane dhe Kombëtare - 2008 - 2015 dhe në vazhdim

Në Linjë

Kemi 245 vizitorë e asnjë përdorues në linjë

Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Drejtoria e Komunikimit

Krijuar: 23 Tetor 2009 Ndryshimi i fundit: 25 Maj 2015 Vizita: 8208

Sektorët:

  1. Sektori i Marrëdhënieve me Jashtë
  2. Sektori i Informacionit dhe Statistikës
  3. Sektori i Këshillimit të Karrierës