Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

Njoftim mbi rezultatin e fituesve Administratoret

Krijuar: 10 Maj 2017 Ndryshimi i fundit: 10 Maj 2017 Vizita: 1085

Njoftim mbi rezultatin e fituesve Administratoret

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion