Mirësevini në faqen e Universitetit Politeknik të Tiranës

FGJM-Fituesi i vendit te lire te punes

Krijuar: 22 Shtator 2017 Ndryshimi i fundit: 22 Shtator 2017 Vizita: 542

FGJM-Fituesi i vendit te lire te punes

Kampusi Digital Frankofon

Kampusi Dixhital Frankofon i Tiranes ofron:
* Hapesire per te punuar (mund te konsultoni librat e botuar)
* Te abonoheni ne disa baza te dhenash lidhur me informacionin teknik dhe shkencor
* Te asistoni ne konferenca shkencore lokale ose nderkombetare me ane te sistemit te viziokonferences

* Te porosisni artikuj ose teza nepermjet faqes se INIST-it
* Te ndiqni nje master ne distance si dhe mund te merrni pjese ne trajnimet qe organizohen nga kjo qender.

Informacion