Verifikime dokumentacioni

Shtyp
Kategoria kryesore: Universiteti
Krijuar: 14 Dhjetor 2017 Ndryshimi i fundit: 16 Dhjetor 2019 Data pubblicazione
Super User Vizita: 9582

Verifikimet në UPT kryhen nga struktura të organizuara për ish-studentë dhe studentë aktualë, duke u mbështetur në Rregulloren e UPT-së dhe në ligjet ose aktet nën ligjore lidhur me ruajtjen e të dhënave personale të individit dhe të drejtën për informim. Për me tepër informacion kontaktoni në adresat:

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.