Veprimtari

Shtyp
Krijuar: 15 Korrik 2010 Ndryshimi i fundit: 17 Mars 2014 Vizita: 17873

MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

Më 21 Qershor 2010, Rektori i UPT, Akademik Jorgaq Kaçani dhe Zv. Rektori, Prof. Frederik Premti zhvilluan një takim me Rektorin e Universitetit të Patras, Greqi, Prof. Stavros A. KOUBIAS dhe Zv. Rektorin Prof. Dimitrios V. DOUGENIS. Me këtë rast u nënshkrua edhe marrëveshja e bashkëpunimit ndërmjet dy universiteteve.