1-6 tetor - Kritere, procedura pranimi, regjistrimi, transferimi studimesh 2014-2015

Shtyp
Krijuar: 02 Tetor 2014 Ndryshimi i fundit: 02 Tetor 2014 Vizita: 21427

Kriteret dhe procedurat e pranimit dhe regjistrimit të kandidateve që aplikojnë për transferim të studimeve dhe për program të dytë studimi, në programet e ciklit të parë të studimeve me kohë të plotë, në programet e studimeve jouniversitare profesionale dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në institucionet publike të arsimit të lartë, në vitin akademik 2014-2015.

Datat e aplikimit nga 1 - 6 tetor pranë sekretarisë së Rektorit, në Rektoratin e UPT-së.

Informohuni në: Kritere dhe dokumenta