Burime elektronike

Shtyp
Krijuar: 30 Janar 2012 Ndryshimi i fundit: 11 Mars 2014 Vizita: 15163
Përmes Projektit ERA2012 (Electronic Resources for Albania) aksesi në një gamë të gjerë të burimeve elektronike me tekst të plotë me cilësi të lartë është i disponueshëm pa pagesë për stafin, studentët dhe përdoruesit e bibliotekave në shumë institucione në Shqipëri.
 
Vizitoni faqen e internetit për më shumë informacion:
Burime elektronike