FTI- Agjente Inteligjente ne Sistemet Pyetje-Pergjigje Vizuale dhe Dialogun Vizual

Shtyp
Krijuar: 18 Shkurt 2020 Ndryshimi i fundit: 02 Prill 2021 Vizita: 696

FTI- Agjente Inteligjente ne Sistemet Pyetje-Pergjigje Vizuale dhe Dialogun Vizual