FGJM-Mundësitë e përdorimit të burimeve gjeotermike dhe perspektiva e tyre në Republikën e Kosovës

Shtyp
Krijuar: 01 Shkurt 2021 Ndryshimi i fundit: 01 Shkurt 2021 Vizita: 161

FGJM-Mundësitë e përdorimit të burimeve gjeotermike dhe perspektiva e tyre në Republikën e Kosovës