FIMIF- "Mbi bashkësitë Fuzzy dhe zbatime të Fuzzy Logic në parashikimin e aksidenteve të trafikut"

Shtyp
Krijuar: 10 Mars 2021 Ndryshimi i fundit: 10 Mars 2021 Vizita: 85

FIMIF- "Mbi bashkësitë Fuzzy dhe zbatime të Fuzzy Logic në parashikimin e aksidenteve të trafikut"