Takim me përfaqësues të universiteteve kineze

Shtyp
Krijuar: 25 Shtator 2014 Ndryshimi i fundit: 25 Shtator 2014 Data pubblicazione Vizita: 7029

Në datën 23.09.2014. në Rektoratin e UPT u zhvillua dhe takimi ndërmjet anëtarëve të Rektoratit (Rektori, Zv.Rektorët, Dekanët e fakulteteve dhe Drejtori i IGJEUM) dhe disa nga përfaqësuesit e universiteteve kryesore të qytetit të Shangait, Kinë.

Në këtë takim, përfaqësuesit e universiteteve Kineze informuan mbi kapacitetet mësimdhënëse dhe kërkimore të universiteteve të tyre, ofruan mundësi për mobilitetin e studentëve të UPT-së pranë universiteteve të mësipërme si dhe oportunitete për punësimin e këtyre të fundit në Republikën Popullore të Kinës.