NJOFTIM – HAPEN THIRRJET PËR APLIKIM NË INSTITUTIN E SHKENCAVE TË INTEGRUARA DHE TEKNOLGJISË (ISST) NË UNIVERSITETIN HOSEI JAPONI

Shtyp
Krijuar: 01 Mars 2019 Ndryshimi i fundit: 12 Mars 2019 Data pubblicazione Vizita: 1434
Instituti i Shkencave të Integruara dhe Teknologjisë në Universitetin Hosei, në Japoni, ofron mundësi për të aplikuar për studime në nivelin master dhe doktoraturë.
 
Fushat e studimit  janë:
 
- Shkencat Informatike dhe Kompjuterike
- Inxhinieri Elektronike dhe Elektrike
- Informatikë e Aplikuar (Teknologji Informacioni dhe Komunikimi)
- Shkencë dhe Inxhinieri Sistemesh
- Kimi e Aplikuar
- Inxhinieri Mekanike
- BioShkence
 
Numri i studentëve që do të pranohen nga Instituti I Shkencave të Integruara dhe Teknologjise është: Niveli Master 3 studentë;
Niveli Doktoraturë 3 studentë.
Mënyrën e aplikimit dhe informacionin në lidhje me bursat dhe tarifat e gjeni këtu.
Klikoni për udhëzuesin e pranimeve për vitin 2019 dhe për formularin për studentët e huaj.
Studentët e interesuar duhet të kontaktojnë në adresën e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. në mënyrë që të shikohet përputhshmëria e formimit akademik dhe interesit me fushat përkatëse të kërkimit.