NJOFTIM - UPT hap thirrjen për aplikim për trainim stafi në kuadër të programit ERASMUS+ me Riga Technical University

Shtyp
Krijuar: 06 Mars 2019 Ndryshimi i fundit: 12 Mars 2019 Data pubblicazione Vizita: 1325

Në kuadër të mobiliteteve brenda programit Erasmus+ hapet  aplikimi për stafin e UPT për trainim në Riga Technical University.
Mobiliteti do të ofrohet për trainim për 1 staf të UPT dhe do të implementohet deri në datë 31 Korrik 2019.
Të interesuarit për të kryer mobilitetin në RTU duhet të plotësojnë Formularin e Aplikimit të cilin e gjeni këtu.
Afati i dorëzimit të formularit: 11 Mars 2019.